Na začetek Moja malenkost Potovanja, izleti Foto utrinki Izpod mojih rok Povezave Nastja & KajaTerme Čatež

Nadrejena stran

31.10.-02.11.2008, Obisk Term Čatež - ogled in preizkus nekaterih novosti v Zimski Termalni rivieri

Terme Čatež od sedaj ponuja nekaj novosti v Zimski Termalni rivieri, ki so namenjeni najmlajšim (gusarska ladja) kot tudi malo večjim oz. vsem, ki imajo radi tudi malce bolj adrenalinske vodne užitke. Med slednje spada tobogan-skakalnica in kamikaza ter proga za deskanje.
Naj pa omenimo, da nam je ob tokratnem obisku bazenov naša Kaja (4 leta 9 mes.) splavala. Zaslugo je pripisati naši pozabljivosti, saj smo rokavčke nehote pustili v hotelski sobi, to pa smo ugotovili šele, ko smo prišli na bazen. In Kaja (ki se niti ni sekirala zaradi tega) je bila primorana čofotati brez teh plastičnih rekvizitov. Super ! Seveda je potrebno še veliko vaje in prakse.

Na ogled tudi kratek video, klikni - TUKAJ (1,15 MB).
Video pa tudi na Markotovem blogu - klikni TUKAJ.

Na tem mestu naj pohvalim gostilno PUSTOV MLIN, v kateri smo se ustavili na poti iz Term. Gostilna se nahaja cca. 2 km iz naselja Cerovice  v smeri proti Trebnjemu. Spadajo pod pošto Šmartno pri Litiji. Nanjo smo naleteli povsem naključno, saj smo se odločili da se proti domu odpravimo po lokalnih cestah in ne po AC. Gostilna se nahaja v prelepem ambientu neokrnjene narave - vprašljivo je le, koliko časa v dnevu imajo sonce, saj se mi zdi da leži gostilna dokaj skrito pred sončnimi žarki. Ima zelo lepo okolico s posebej urejeno zelennico in igrali za otroke, tako da je še posebej primerna za mlade družine. Hrana je zelo okusna. Glede na naročeno in mega velike porcije se nam je zdela cena več kot sprejemljiva. Več o gostilni na spletni strani, ki sem jo našla med prvimi: http://www.najboljsi.info/index.php?Itemid=36&id=99&option=com_content&task=view. Če imajo svojo spletno stran, pa trenutno še nisem odkrila.

 

 

Zadnja sprememba: 27.04.2009 21:51