.

OBVESTILO:

Vse prihodnje zapise s potovanj in izletov od poletja 2022 dalje objavljam na novi domeni mojega popotniškega bloga. Stran www.nastja.com se do nadaljnega še ohranja, vendar vas vabim, da me spremljate na www.odkrivajsvet.si in istoimenskem Instagram profilu @odkrivajsvet.

 

 


 

Uvodna beseda

Že leta 1995 se mi je ob pogledu na kopico zaprašenih albumov porodila želja, da bi dopustniške in druge družinske slike uredila malce drugače - bolj zanimivo in pregledno, vse na enem mestu in po možnosti s ključnimi opisi.

Zadeve sem se lotila leta 1996, sicer z nekaj začetniškimi težavami, zato je stran vse do danes "preživela" cca štiri vizualne podobe, leta 2000 (rojstvo prvorojenke Nastje) pa je po zaslugi moža Markota dobila lastno domeno, lepšo podobo in večjo preglednost vsebin.

V osnovi je moj blog popotniške narave, z opisi in fotografijami z naših družinskih izletov in potovanj. 

"Pečat", ki smo ga dobili ob spoznavanju bodisi okoliških krajev, sosednjih držav ali celo daljnih destinacij (letalo) je bil tolikšen, da so se izhodiščni podnapisi k fotografijam razširili v potopise.  Odziv obiskovalcev in prijaznih mailov me je razveselil, da z objavami nadaljujem , sebi in svojim najdražjim pa poklonim možnost, da kadarkoli  v času "odpotujemo nazaj" in obudimo prijetne spomine.